ReFlex bufferkappen (Cushions)

Beschermende verpakkingen

Nedupack Thermoforming is onderdeel van de wereldwijde ReFlex® alliantie. De ReFlex® alliantie is een groep van bedrijven welke wereldwijd opereert en samenwerkt m.b.t. de ontwikkeling en productie van bufferkappen (Cushions).

Nedupack Thermoforming produceert ReFlex® cushions voor de EMEA zone (Europa, Middle East en Afrika), het testcentrum bevindt zich in Santa Ana, Californie (USA).

ReFlex® Cushions zijn gepatenteerde verpakkingen, die u als producent in staat stellen om uw producten ongeschonden op de eindbestemming te leveren. De ReFlex® cushions worden middels thermoformimg geproduceerd en worden o.a. ingezet voor het verpakken van harde schijven, laptops, desktops, monitoren, toner cartridges en zelfs wijnflessen. ReFlex® cushions zijn inzetbaar voor een nog breder scala aan producten, oftewel voor elk product dat een goede bescherming benodigd kan ReFlex® van grote toegevoegde waarde zijn.

De voordelen van ReFlex® t.o.v. de reguliere foam- en EPS verpakkingen:

- 100% gerecycled materiaal 

- 100% recyclebaar

- 100% herbruikbaar

- 100% RoHS overeenstemmend

- Nestbaar / stapelbaar

- Besparing van magazijnruimte oplopend tot 75%-85%

- Besparing van transportkosten

- Besparing van verpakkingskosten 

- Milieuvriendelijker 

Nedupack Thermoforming ontwikkelt ook graag voor uw product de optimale ReFlex® cushion, welke in ons testcentrum middels drop- en valtesten getoetst wordt aan de door u gestelde eisen. 

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. 

 

Interesse?

Ik wil graag terug gebeld worden.

Bedankt, voor uw interesse. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op indien nodig.