ReFlex bufferkappen (Cushions)

Beschermende verpakkingen

Nedupack Thermoforming is onderdeel van de wereldwijde ReFlex® alliantie. De ReFlex® alliantie is een groep van bedrijven welke wereldwijd opereert en samenwerkt met betrekking tot de ontwikkeling en productie van bufferkappen (Cushions).

Wat zijn Cushions?

ReFlex® Cushions zijn gepatenteerde verpakkingen die gemaakt worden van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast zijn de Cushions herbruikbaar en kunnen ze ook opnieuw gerecycled worden. Deze zogenaamde Cushions dienen ter bescherming van uw producten en zorgen ervoor dat uw producten efficiënt en ongeschonden aankomen op de plek van bestemming.

Hoe maken wij Cushions?

Nedupack Thermoforming B.V. ontwikkelt en produceert ReFlex® cushions middels thermoforming. Dit doen wij voor de zogenaamde ‘EMEA zone’ (Europa, Middle East en Afrika).Het testcentrum van de Cushions bevindt zich in Santa Ana, Californie (USA).

Waar worden de Cushions zoal voor gebruikt?

De Cushions worden zoal gebruikt voor het verpakken van harde schijven, laptops, desktops, monitoren, toner cartridges en zelfs wijnflessen. Echter zijn de ReFlex® cushions te gebruiken voor ieder product dat tijdens transport of opslag goed beschermd dient te worden.

Voordelen van ReFlex® Cushions

Naast dat de cushions van ReFlex® gemaakt zijn van 100% gerecycled materiaal, hebben de cushions ook nog vele andere voordelen. Zo zijn de cushions ook:

  • 100% recyclebaar;
  • 100% her te gebruiken;
  • Nestbaar/stapelbaar, waardoor u een besparing in magazijnruimte realiseert oplopend tot 75%-85%;
  • Transport- en verpakkingskosten besparend.

Contact

Nedupack Thermoforming B.V. ontwikkelt ook voor uw product de optimale ReFlex® Cushion, welke in ons testcentrum middels drop- en valtesten getoetst wordt aan de door u gestelde eisen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op. Dit kan via + 31 26 495 05 75, info@nedupack.nl of vul ons contactformulier in.

Interesse?

Ik wil graag terug gebeld worden.

Bedankt, voor uw interesse. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op indien nodig.